Lingheimers Bygg & Fastighetsservice

Skåne län

Information

730814-XXXX är organisationsnummer för bolaget Lingheimers Bygg & Fastighetsservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lingheimers Bygg & Fastighetsservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Eslöv som är den kommunen som Lingheimers Bygg & Fastighetsservice finns i.

Lingheimers Bygg & Fastighetsservice har varit registrerat sedan 1996-04-01 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lingheimers Bygg & Fastighetsservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Lingheimers Bygg & Fastighetsservice är och det finns flera bolag i Eslöv som också är .

Firmatecknare för Lingheimers Bygg & Fastighetsservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Lingheimers Bygg & Fastighetsservice så kan ni göra det på telefon genom 010-2228539 eller genom brev på följande adress:

Fastighetsservice, bygg- och reparationsverksamhet inom fastig- hetsbranschen samt försäljning av material inom bygg- och fastig- hetsbranschen.

Det finns olika personer som har en koppling med Lingheimers Bygg & Fastighetsservice och det är Lingheimer, Sven Martin som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma,