ALDU

Skåne län

Information

Bolaget skall förvärva och förvalta värdehandlingar, lös- och fast egendom, bedriva skönhetsvård, handel med livsmedel, dagligvaror, textilier, kemikalier och verkstadsindustriprodukter samt främja investeringar i tredje land. Bolaget skall också bedriva byggnads- och reparationsverksamhet, främst målning. Vidare skall bolaget bedriva försäljning av byggnadsmaterial samt hotellverksamhet med restaurang, lokaluthyrning, driva anläggning för fritidsverksamhet inklusive motions- och badanläggning med olika tjänster såsom kroppsbehandling, massage och frisörtjänster. Därutöver handlar bolaget med antikviteter och bedriver auktionsverksamhet samt biluthyrning. Vidare bedriver bolaget uthyrning av videofilmer och gods- och persontransporter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för ALDU vars bolagstyp är Enskild firma.

I Eslöv så är ALDU ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Eslöv arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Eslöv och i Skåne län. Redan 2002-05-25 så skapades ALDU och bolaget är har F-skattsedel ALDU har haft det sedan 2003-03-06.

ALDU är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-03-06

730314-XXXX är organisationsnummret för bolaget som finns i Eslöv.

Just nu är ALDU och det finns många bolag som är i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med ALDU så går det att nå dem via telefon på 0413-30947 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom ALDU är Nisevic, Aleksandra som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma, .