Stuteri Pilundh

Skåne län

Information

730218-XXXX är organisationsnummer för bolaget Stuteri Pilundh. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stuteri Pilundh är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Eslöv som är den kommunen som Stuteri Pilundh finns i.

Stuteri Pilundh har varit registrerat sedan 1998-11-23 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Stuteri Pilundh så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Stuteri Pilundh är och det finns flera bolag i Eslöv som också är .

Firmatecknare för Stuteri Pilundh är följande:

Vill ni komma i kontakt med Stuteri Pilundh så kan ni göra det på telefon genom 0413-540333 eller genom brev på följande adress:

Uppfödning och tävling av travhästar.

Det finns olika personer som har en koppling med Stuteri Pilundh och det är Lundh, Pierre Göran som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma,