Personalkooperativet Picasso ek för

Skåne län

Information

716439-5852 är organisationsnummer för företaget Personalkooperativet Picasso ek för. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Personalkooperativet Picasso ek för är Ekonomisk förening. Det finns idag flera olika Ekonomisk förening i Eslöv som är den kommunen som Personalkooperativet Picasso ek för finns i.

Personalkooperativet Picasso ek för har varit registrerat sedan 1992-05-15 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Personalkooperativet Picasso ek för så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Personalkooperativet Picasso ek för är och det finns flera bolag i Eslöv som också är .

Firmatecknare för Personalkooperativet Picasso ek för är följande:
Firman tecknas, förutom av styrelsen, av Morten Kehler, Eva Persson och Annamari Stenkvist, två i förening.

Vill ni komma i kontakt med Personalkooperativet Picasso ek för så kan ni göra det på telefon genom 0413-61136 eller genom brev på följande adress:
Vångav. 29 B, 241 32, Eslöv

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att bedriva förskoleverksamhet i form av ett personalkooperativ, och därigenom främja barns utveckling i en stimulerande och tillåtande miljö.

Det finns olika personer som har en koppling med Personalkooperativet Picasso ek för och det är Kehler, Nielsen Morten som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Eva Helen som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Stenkvist, Annamari som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,