Riksbyggens Bostadsrättsförening Eslövshus nr 18

Skåne län

Information

716439-3535 är organisationsnummer för bolaget Riksbyggens Bostadsrättsförening Eslövshus nr 18. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Riksbyggens Bostadsrättsförening Eslövshus nr 18 är Bostadsrättsförening. Det finns idag flera olika Bostadsrättsförening i Eslöv som är den kommunen som Riksbyggens Bostadsrättsförening Eslövshus nr 18 finns i.

Riksbyggens Bostadsrättsförening Eslövshus nr 18 har varit registrerat sedan 1990-11-26 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Riksbyggens Bostadsrättsförening Eslövshus nr 18 så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Riksbyggens Bostadsrättsförening Eslövshus nr 18 är och det finns flera bolag i Eslöv som också är .

Firmatecknare för Riksbyggens Bostadsrättsförening Eslövshus nr 18 är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Riksbyggens Bostadsrättsförening Eslövshus nr 18 så kan ni göra det på telefon genom 040-323000 eller genom brev på följande adress:
Skifferv. 86, 224 78, Lund

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus, mot ersättning, till föreningens medlemmar upplåta bostads- lägenheter för permanent boende om inte annat särskilt avtalats, och i förekommande fall lokaler, till nyttjande utan begränsning i tiden.

Det finns olika personer som har en koppling med Riksbyggens Bostadsrättsförening Eslövshus nr 18 och det är Berglund, Lars Göran Janne som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Blomsterberg, Karin Maria Lillemor som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Månsson, Christina Petra Heléne som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Norlund, Anneli Lena Sofie som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Nylund, Sibylla Britt-Louis som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Stemark, Pär Allan som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamotBunse, Madeleine Christina som är född 1966 och har titeln Suppleant, Hansson, Anna Helena Christine som är född 1975 och har titeln Suppleant, Olsson, Jan Rasmus som är född 1974 och har titeln SuppleantTillberg, Kent Ove Ingemar som är född 1969 och har titeln SuppleantVidesson, Johanna Sara Elisabeth som är född 1978 och har titeln Suppleant