Bostadsrättsföreningen Duveke

Skåne län

Information

Bostadsrättsförening finns det flera av i Eslöv och Bostadsrättsföreningen Duveke är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Bostadsrättsföreningen Duveke är ett av dem. Statusen för Bostadsrättsföreningen Duveke är att Bolaget är aktivt.

Bostadsrättsföreningen Duveke är ett Bostadsrättsförening och skapades 1989-11-15. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Eslöv där bolaget finns i jobbar för att bolag som Bostadsrättsföreningen Duveke ska trivas.

I Eslöv så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att upplåta bostäder och andra lägenheter under nyttjanderätt för obegränsad tid.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bostadsrättsföreningen Duveke inte är momsregistrerat.

Idag är Bostadsrättsföreningen Duveke och det finns flera bolag som är det idag i Eslöv.

Vill man komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Duveke så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-120880.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Dahlskog, Sylvia Alice Elisabeth -Evaldsson, Stefan Torbjörn -Lindén, Ove Tonny.

De som är på något sätt har med Bostadsrättsföreningen Duveke är Dahlskog, Sylvia Alice Elisabeth som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Evaldsson, Stefan Torbjörn som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindén, Ove Tonny som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Mindor James, Cecilia Helena som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Roth, Hans Rikard som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Granéli, Hillevi Kristina som är född 1963 och har titeln SuppleantNilsson, Pernilla Emma Johanna som är född 1980 och har titeln Suppleant, .

Bostadsrättsföreningen Duveke har 716439-0317 som sitt organisationsnummer.