LTHF AVIATION ekonomisk förening

Skåne län

Information

716406-7527 är organisationsnummer för företaget LTHF AVIATION ekonomisk förening. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som LTHF AVIATION ekonomisk förening är Ekonomisk förening. Det finns idag flera olika Ekonomisk förening i Eslöv som är den kommunen som LTHF AVIATION ekonomisk förening finns i.

LTHF AVIATION ekonomisk förening har varit registrerat sedan 1975-11-07 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för LTHF AVIATION ekonomisk förening så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

LTHF AVIATION ekonomisk förening är och det finns flera bolag i Eslöv som också är .

Firmatecknare för LTHF AVIATION ekonomisk förening är följande:
Firman tecknas, förutom av styrelsen, av Sven Asking och Susanne Norberg, var för sig.

Vill ni komma i kontakt med LTHF AVIATION ekonomisk förening så kan ni göra det på telefon genom 0413-15960 eller genom brev på följande adress:

Att främja medlemmarnas ekonomiska intresse genom att bedriva yrkesmässig flygverksamhet och på så sätt kunna erbjuda med- lemmarna transporter till lägsta möjliga kostnad samt även er- bjuda medlemmarna förmånlig trafikflygarutbildning.

Det finns olika personer som har en koppling med LTHF AVIATION ekonomisk förening och det är Asking, Sven Martin som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Bo Ingvar som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Brismar, Claes Erik som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Hellström, Arne Ivar som är född 1929 och har titeln Ordinarie ledamot, Malmström, Stig Erik Kenneth som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordberg, Susanne Gudrun Maria som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot