Rogers Hund och Servicetjänst

Skåne län

Information

700805-XXXX är organisationsnummer för bolaget Rogers Hund och Servicetjänst. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rogers Hund och Servicetjänst är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Eslöv som är den kommunen som Rogers Hund och Servicetjänst finns i.

Rogers Hund och Servicetjänst har varit registrerat sedan 2005-05-04 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-02-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för Rogers Hund och Servicetjänst så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-02-03.

Rogers Hund och Servicetjänst är och det finns flera bolag i Eslöv som också är .

Firmatecknare för Rogers Hund och Servicetjänst är följande:

Vill ni komma i kontakt med Rogers Hund och Servicetjänst så kan ni göra det på telefon genom 040-17952 eller genom brev på följande adress:

Hund och servicetjänster personaluthyrning, så som lantbruk, smide, snickerier, murning, trädgårds skötsel och maskinkörning.

Det finns olika personer som har en koppling med Rogers Hund och Servicetjänst och det är Hansson, Roger Andreas som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma,