B. Magnus Erichson (BME)

Skåne län

Information

I Eslöv finns det ett Enskild firma som heter B. Magnus Erichson (BME). Det finns flera företag som liknar B. Magnus Erichson (BME) i Skåne län. Eslöv är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

B. Magnus Erichson (BME) är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2004-04-15 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 2004-04-26 så har B. Magnus Erichson (BME) varit registrerat och sedan 2004-04-15 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är B. Magnus Erichson (BME) och det finns fler företag som är det i Eslöv.

Vill man komma i kontakt med B. Magnus Erichson (BME) så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med B. Magnus Erichson (BME) så kan ni göra det på 0413-71177.

Lots, transporter, truckkörning, lager. Verktygsförsäljning, försäljning av förbrukningsmaterial inom bygg, lantbruk och industri. Bygg- och anläggningsarbeten samt entreprenadarbeten inom mark såsom stenläggning samt viss entreprenadmaskinarbeten.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Erichson, Klaus Ola Magnus som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

B. Magnus Erichson (BME) har 690524-XXXX som sitt organisationsnummer.