Robbans Däckservice

Skåne län

Information

690423-XXXX är organisationsnummer för bolaget Robbans Däckservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Robbans Däckservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Eslöv som är den kommunen som Robbans Däckservice finns i.

Robbans Däckservice har varit registrerat sedan 1998-08-20 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Robbans Däckservice så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Robbans Däckservice är och det finns flera bolag i Eslöv som också är .

Firmatecknare för Robbans Däckservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Robbans Däckservice så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Handel med bil och mc-däck, innovatör avseende datorritade detaljer.

Det finns olika personer som har en koppling med Robbans Däckservice och det är Bengtsson, John Gunnar Robert som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma,