Merlin Stables, Horses & Trailers

Skåne län

Information

Merlin Stables, Horses & Trailers är en verksamhet som finns i Eslöv. I Merlin Stables, Horses & Trailers finns det lite olika personer som är förknippade och det är Glimberg, Anders Peter som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Merlin Stables, Horses & Trailers så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Merlin Stables, Horses & Trailers på telefon 0415-80104.

Yrkesmässig försäljning av hästtransporter (släpvagnar).

Idag är Merlin Stables, Horses & Trailers av bolagstypen Enskild firma.

Merlin Stables, Horses & Trailers är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Eslöv arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Merlin Stables, Horses & Trailers innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-03-04 och Merlin Stables, Horses & Trailers är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-03-04.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Merlin Stables, Horses & Trailers så är det följande:

Merlin Stables, Horses & Trailers har 680405-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.