AN-Ns Massage & Friskvård

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Eslöv och AN-Ns Massage & Friskvård är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och AN-Ns Massage & Friskvård är ett av dem. Statusen för AN-Ns Massage & Friskvård är att Bolaget är aktivt.

AN-Ns Massage & Friskvård är ett Enskild firma och skapades 2000-07-05. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Eslöv där bolaget finns i jobbar för att bolag som AN-Ns Massage & Friskvård ska trivas.

AN-Ns Massage & Friskvård är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-07-31. I Eslöv så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Ambulerande massage och friskvård, massageterapeut och spinning, box instruktör.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att AN-Ns Massage & Friskvård är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-07-31.

Idag är AN-Ns Massage & Friskvård och det finns flera bolag som är det idag i Eslöv.

Vill man komma i kontakt med AN-Ns Massage & Friskvård så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-52591.

.

De som är på något sätt har med AN-Ns Massage & Friskvård är Nilsson, Ann Nancy Hildegard som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

AN-Ns Massage & Friskvård har 680323-XXXX som sitt organisationsnummer.