Ola Larssons Byggnadssmide Remmarlöv

Skåne län

Information

I Eslöv finns det ett Enskild firma som heter Ola Larssons Byggnadssmide Remmarlöv. Det finns flera verksamheter som liknar Ola Larssons Byggnadssmide Remmarlöv i Skåne län. Eslöv är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Ola Larssons Byggnadssmide Remmarlöv är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1999-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 1998-11-24 så har Ola Larssons Byggnadssmide Remmarlöv varit registrerat och sedan 1999-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Ola Larssons Byggnadssmide Remmarlöv och det finns fler verksamheter som är det i Eslöv.

Vill man komma i kontakt med Ola Larssons Byggnadssmide Remmarlöv så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Ola Larssons Byggnadssmide Remmarlöv så kan ni göra det på 0413-555774.

Reparation av jordbruksmaskiner, maskinstation och entreprenad inom jordbruket, byggnadsarbeten samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Larsson, Sven Ola Fredrik som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Ola Larssons Byggnadssmide Remmarlöv har 671213-XXXX som sitt organisationsnummer.