O.S.V Trading

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Eslöv och O.S.V Trading är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och O.S.V Trading är ett av dem. Statusen för O.S.V Trading är att Bolaget är aktivt.

O.S.V Trading är ett Enskild firma och skapades 2001-11-09. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Eslöv där företaget finns i jobbar för att företag som O.S.V Trading ska trivas.

O.S.V Trading är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-11-19. I Eslöv så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Handel med foder och fönödenheter inom lantbruksnäringen och dess binäringar. konsultuppdrag inom ekonomi (bokföring). handel och förvaltning av fastigheter. handel med fordon och dess binäringar. konsultuppdrag inom golf och trädgård. handel med ilvsmedelsingredienser och binäringar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att O.S.V Trading är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-11-19.

Idag är O.S.V Trading och det finns flera företag som är det idag i Eslöv.

Vill man komma i kontakt med O.S.V Trading så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8352570.

.

De som är på något sätt har med O.S.V Trading är Lindstrand, Lars Stefan Ingemar som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, Ahnfors Lindstrand, Pärnilla som är född 1966 och har titeln Prokurist, .

O.S.V Trading har 670810-XXXX som sitt organisationsnummer.