Cut 'n Colour i Eslöv

Skåne län

Information

I Eslöv finns det ett Enskild firma som heter Cut 'n Colour i Eslöv. Det finns flera bolag som liknar Cut 'n Colour i Eslöv i Skåne län. Eslöv är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Cut 'n Colour i Eslöv är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1997-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 2002-02-22 så har Cut 'n Colour i Eslöv varit registrerat och sedan 1997-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Cut 'n Colour i Eslöv och det finns fler bolag som är det i Eslöv.

Vill man komma i kontakt med Cut 'n Colour i Eslöv så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Cut 'n Colour i Eslöv så kan ni göra det på 0413-60506.

Frisörsalong med herr-, dam- och barnklippningar, färgning, toning, permanentning. Försäljning av verksamhetens tillhörande produkter såsom shampo, balsam och stylingprodukter.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Gran Ekenstierna, Kerstin Katarina som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Cut 'n Colour i Eslöv har 670131-XXXX som sitt organisationsnummer.