Ann-Marie's Beautybox

Skåne län

Information

661104-XXXX är organisationsnummer för bolaget Ann-Marie's Beautybox. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ann-Marie's Beautybox är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Eslöv som är den kommunen som Ann-Marie's Beautybox finns i.

Ann-Marie's Beautybox har varit registrerat sedan 2006-04-10 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-03-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ann-Marie's Beautybox så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-03-23.

Ann-Marie's Beautybox är och det finns flera bolag i Eslöv som också är .

Firmatecknare för Ann-Marie's Beautybox är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ann-Marie's Beautybox så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Inköp och försäljning av hygienartiklar, kosmetika, smycken, presentartiklar, kläder. uthyrning av smycken samt utbildnings- och konsultarbete inom områdena kosmetik och marknadsföring. manikyr samt lägga make up.

Det finns olika personer som har en koppling med Ann-Marie's Beautybox och det är Wall, Ann-Marie Elisabet som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma,