Arbetsmiljö & Byggsäkerhet Skåne

Skåne län

Information

660613-XXXX är organisationsnummer för företaget Arbetsmiljö & Byggsäkerhet Skåne. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Arbetsmiljö & Byggsäkerhet Skåne är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Eslöv som är den kommunen som Arbetsmiljö & Byggsäkerhet Skåne finns i.

Arbetsmiljö & Byggsäkerhet Skåne har varit registrerat sedan 2005-12-06 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-11-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för Arbetsmiljö & Byggsäkerhet Skåne så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-11-03.

Arbetsmiljö & Byggsäkerhet Skåne är och det finns flera bolag i Eslöv som också är .

Firmatecknare för Arbetsmiljö & Byggsäkerhet Skåne är följande:

Vill ni komma i kontakt med Arbetsmiljö & Byggsäkerhet Skåne så kan ni göra det på telefon genom 0413-18377 eller genom brev på följande adress:

Material information och förhållningsrådgivning inom byggmiljö, personligt skydd, fallskydd och ergonomi.

Det finns olika personer som har en koppling med Arbetsmiljö & Byggsäkerhet Skåne och det är Nilsson, Bo Göran Peter som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma,