Bonizas Hundskola

Skåne län

Information

660402-XXXX är organisationsnummer för företaget Bonizas Hundskola. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bonizas Hundskola är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Eslöv som är den kommunen som Bonizas Hundskola finns i.

Bonizas Hundskola har varit registrerat sedan 2004-09-10 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-08-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bonizas Hundskola så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-08-19.

Bonizas Hundskola är och det finns flera bolag i Eslöv som också är .

Firmatecknare för Bonizas Hundskola är följande:

Vill ni komma i kontakt med Bonizas Hundskola så kan ni göra det på telefon genom 0413-60112 eller genom brev på följande adress:

Utbildning i vardagslydnad för hundar och hundägare. Teori och praktik. Kurser.

Det finns olika personer som har en koppling med Bonizas Hundskola och det är Ottosson, Monika Anne-Marie som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma,