S.K Häst & Hund Shop Marieholm

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Eslöv och S.K Häst & Hund Shop Marieholm är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och S.K Häst & Hund Shop Marieholm är ett av dem. Statusen för S.K Häst & Hund Shop Marieholm är att Bolaget är aktivt.

S.K Häst & Hund Shop Marieholm är ett Enskild firma och skapades 2005-01-05. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Eslöv där bolaget finns i jobbar för att bolag som S.K Häst & Hund Shop Marieholm ska trivas.

S.K Häst & Hund Shop Marieholm är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-04-21. I Eslöv så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Handel med häst- och hundtillbehör.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att S.K Häst & Hund Shop Marieholm är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-04-21.

Idag är S.K Häst & Hund Shop Marieholm och det finns flera bolag som är det idag i Eslöv.

Vill man komma i kontakt med S.K Häst & Hund Shop Marieholm så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-8269464.

.

De som är på något sätt har med S.K Häst & Hund Shop Marieholm är Sjöberg, Hans Peter Michael som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

S.K Häst & Hund Shop Marieholm har 640512-XXXX som sitt organisationsnummer.