Stafströms Häst och Ryttar Utbildnings Stall

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Eslöv och Stafströms Häst och Ryttar Utbildnings Stall är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Stafströms Häst och Ryttar Utbildnings Stall är ett av dem. Statusen för Stafströms Häst och Ryttar Utbildnings Stall är att Bolaget är aktivt.

Stafströms Häst och Ryttar Utbildnings Stall är ett Enskild firma och skapades 1997-10-15. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Eslöv där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Stafströms Häst och Ryttar Utbildnings Stall ska trivas.

Stafströms Häst och Ryttar Utbildnings Stall är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Eslöv så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Utbildning av hästar och ryttare.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Stafströms Häst och Ryttar Utbildnings Stall är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Stafströms Häst och Ryttar Utbildnings Stall och det finns flera verksamheter som är det idag i Eslöv.

Vill man komma i kontakt med Stafströms Häst och Ryttar Utbildnings Stall så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-62006.

.

De som är på något sätt har med Stafströms Häst och Ryttar Utbildnings Stall är Stafström, Alf Christer Niclas som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Stafströms Häst och Ryttar Utbildnings Stall har 640428-XXXX som sitt organisationsnummer.