devillaz.communication

Skåne län

Information

630927-XXXX är organisationsnummer för företaget devillaz.communication. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som devillaz.communication är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Eslöv som är den kommunen som devillaz.communication finns i.

devillaz.communication har varit registrerat sedan 2005-11-22 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-09-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för devillaz.communication så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-09-29.

devillaz.communication är och det finns flera bolag i Eslöv som också är .

Firmatecknare för devillaz.communication är följande:

Vill ni komma i kontakt med devillaz.communication så kan ni göra det på telefon genom 073-7071876 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom språk, kommunikation och personalvård, utbildning och översättning.

Det finns olika personer som har en koppling med devillaz.communication och det är Devillaz, Gudrun Åsa Mari som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,