HN Teknik Nilsson Motorsports

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Eslöv och HN Teknik Nilsson Motorsports är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och HN Teknik Nilsson Motorsports är ett av dem. Statusen för HN Teknik Nilsson Motorsports är att Bolaget är aktivt.

HN Teknik Nilsson Motorsports är ett Enskild firma och skapades 1986-08-06. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Eslöv där bolaget finns i jobbar för att bolag som HN Teknik Nilsson Motorsports ska trivas.

HN Teknik Nilsson Motorsports är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-09-23. I Eslöv så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Svets- och konstruktionsarbeten. Bilracing och tävlingsverksamhet. Fototekniska arbeten. Målningsarbeten.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att HN Teknik Nilsson Motorsports är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är HN Teknik Nilsson Motorsports och det finns flera bolag som är det idag i Eslöv.

Vill man komma i kontakt med HN Teknik Nilsson Motorsports så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0413-60060.

.

De som är på något sätt har med HN Teknik Nilsson Motorsports är Nilsson, Per Håkan som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

HN Teknik Nilsson Motorsports har 630430-XXXX som sitt organisationsnummer.