S & S Allt inom Sotning och Skorstensrenovering

Skåne län

Information

S & S Allt inom Sotning och Skorstensrenovering är en verksamhet som finns i Eslöv. I S & S Allt inom Sotning och Skorstensrenovering finns det lite olika personer som är förknippade och det är Eriksson, Bengt Jörgen som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med S & S Allt inom Sotning och Skorstensrenovering så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå S & S Allt inom Sotning och Skorstensrenovering på telefon 073-9880496.

Utföra reparationer av skorstenar såsom isättning av rör eller slang, underhåll av skorstenar och sotning.

Idag är S & S Allt inom Sotning och Skorstensrenovering av bolagstypen Enskild firma.

S & S Allt inom Sotning och Skorstensrenovering är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Eslöv arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

S & S Allt inom Sotning och Skorstensrenovering innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-08-01 och S & S Allt inom Sotning och Skorstensrenovering är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-08-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för S & S Allt inom Sotning och Skorstensrenovering så är det följande:

S & S Allt inom Sotning och Skorstensrenovering har 630116-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.