Innovativ Rehabilitering BC

Skåne län

Information

I Eslöv finns det ett Enskild firma som heter Innovativ Rehabilitering BC. Det finns flera bolag som liknar Innovativ Rehabilitering BC i Skåne län. Eslöv är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Innovativ Rehabilitering BC är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2002-08-05 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 2002-06-17 så har Innovativ Rehabilitering BC varit registrerat och sedan 2002-08-05 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Innovativ Rehabilitering BC och det finns fler bolag som är det i Eslöv.

Vill man komma i kontakt med Innovativ Rehabilitering BC så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Innovativ Rehabilitering BC så kan ni göra det på .

Fysioterapeut på hästar, försäljning av produkter inom hästverksamhet och därmed förenlig humanvård. Försäljning, inridning, tillridning av hästar samt tävlingsverksamhet med hästar samt därmed förenlig verksamhet. Utbildning inom fysioterapeutisk verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Engqvist, Karl Håkan Magnus som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Innovativ Rehabilitering BC har 621110-XXXX som sitt organisationsnummer.