S.O. Sjukgymnastik och Hälsorehab

Skåne län

Information

621030-XXXX är organisationsnummer för bolaget S.O. Sjukgymnastik och Hälsorehab. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som S.O. Sjukgymnastik och Hälsorehab är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Eslöv som är den kommunen som S.O. Sjukgymnastik och Hälsorehab finns i.

S.O. Sjukgymnastik och Hälsorehab har varit registrerat sedan 1999-09-07 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för S.O. Sjukgymnastik och Hälsorehab så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

S.O. Sjukgymnastik och Hälsorehab är och det finns flera bolag i Eslöv som också är .

Firmatecknare för S.O. Sjukgymnastik och Hälsorehab är följande:

Vill ni komma i kontakt med S.O. Sjukgymnastik och Hälsorehab så kan ni göra det på telefon genom 0413-62632 eller genom brev på följande adress:

Rehabilitering och sjukgymnastik samt verka som konsult och utbildare inom rehabilitering, sjukgymnastik och hälsofrämjande.

Det finns olika personer som har en koppling med S.O. Sjukgymnastik och Hälsorehab och det är Olsson, Mats Staffan som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,