OLSSONS BRA BESLUTSUNDERLAG

Skåne län

Information

621003-XXXX är organisationsnummer för företaget OLSSONS BRA BESLUTSUNDERLAG. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som OLSSONS BRA BESLUTSUNDERLAG är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Eslöv som är den kommunen som OLSSONS BRA BESLUTSUNDERLAG finns i.

OLSSONS BRA BESLUTSUNDERLAG har varit registrerat sedan 1991-09-17 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för OLSSONS BRA BESLUTSUNDERLAG så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

OLSSONS BRA BESLUTSUNDERLAG är och det finns flera bolag i Eslöv som också är .

Firmatecknare för OLSSONS BRA BESLUTSUNDERLAG är följande:

Vill ni komma i kontakt med OLSSONS BRA BESLUTSUNDERLAG så kan ni göra det på telefon genom 0415-61159 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom marknadsföring och redo- visning m.m.

Det finns olika personer som har en koppling med OLSSONS BRA BESLUTSUNDERLAG och det är OLSSON, LEIF BERTIL THOMAS som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,