KROKNÅLEN, TAPETSERAREVERKSTAD

Skåne län

Information

611114-XXXX är organisationsnummer för företaget KROKNÅLEN, TAPETSERAREVERKSTAD. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som KROKNÅLEN, TAPETSERAREVERKSTAD är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Eslöv som är den kommunen som KROKNÅLEN, TAPETSERAREVERKSTAD finns i.

KROKNÅLEN, TAPETSERAREVERKSTAD har varit registrerat sedan 1989-10-12 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för KROKNÅLEN, TAPETSERAREVERKSTAD så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

KROKNÅLEN, TAPETSERAREVERKSTAD är och det finns flera bolag i Eslöv som också är .

Firmatecknare för KROKNÅLEN, TAPETSERAREVERKSTAD är följande:

Vill ni komma i kontakt med KROKNÅLEN, TAPETSERAREVERKSTAD så kan ni göra det på telefon genom 046-61590 eller genom brev på följande adress:

Tapetserareverkstadsrörelse och gardinsömnad samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med KROKNÅLEN, TAPETSERAREVERKSTAD och det är JOHANSSON, GERD MARIE-LOUISE som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma,