On-uma Thai massage & Hårstudio

Skåne län

Information

On-uma Thai massage & Hårstudio hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Eslöv som är den kommunen där On-uma Thai massage & Hårstudio finns. I Eslöv så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. On-uma Thai massage & Hårstudio tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket On-uma Thai massage & Hårstudio har haft sedan 2004-01-15. On-uma Thai massage & Hårstudio har funnits sedan och 2004-01-15 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till On-uma Thai massage & Hårstudio så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0413-29085.

Eslöv arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

On-uma Thai massage & Hårstudio har idag 601110-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för On-uma Thai massage & Hårstudio

Thaimassage såsom kroppsvård och hudvård. Hårstudio som hårvård med naturliga produkter. Importerar massageoljor, hudvårdskrämer och vegitabiliska tvålar.

I On-uma Thai massage & Hårstudio så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Uanwijit Johansson, On-Uma som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .